Predarea facultativă a limbii maghiare

Scopul proiectului este să asigure material didactic în domeniul predării facultative în limba maghiară, să ofere profesorilor soluţii concrete/practice, şi să disperseze nesiguranţa acestora în faţa problemelor. De asemenea, principalul obiectiv al acestui proiect este crearea unui colectiv de profesori performanţi.

Ideea proiectului s-a născut în consecinţa unui sondaj realizat în perioada februarie-decembrie 2018. În urma sondajului a fost schiţată o hartă a locaţiilor unde se predă facultativ limba maghiară, au fost colectate informaţii cu privire la metodologia de predare localizată, de provenienţa copiilor, despre motivul pentru care părinţii optează pentru lecţii facultative în detrimentul unei instituţii cu predare în limba maghiară. Obiectivul sondajului a fost să stabilim care sunt acele piedici şi probleme care, combătute prin intervenţie specifică, vor spori eficienţa cursurilor facultative.

Perioada de derulare a programului: 1 ianuarie – 31 decembrie 2020.

Programul se adresează profesorilor care doresc să-şi eficientizeze metoda de predare şi să-şi împărtăşească experienţa cu alţii.

Copyright © Integratio. All Rights Reserved