Regulamentul concursului despre Banat

1. Informații generale

Fundația Integratio cu finanțarea Consiliului Județean Timiș anunță un concurs on-line, care va fi accesibil pentru oricine pe site-ul și pe pagina Facebook a Fundației Integratio. Scopul concursului este îmbunătățirea cunoștințelor despre culturile existente în Banat prin joc, folosind metode non-formale, on-line. Concursul va fi derulat conform celor descrise în prezentul regulament.

2. Organizator

Concursul este planificat, organizat și derulat de Fundația Integratio, finanțat de Consiliul Județean Timiș.

3. Condițiile și modul de înregistrare

Oricine poate să se înregistreze prin completarea datelor cerute la pornirea quizului. Datele se referă la nume, adresă de e-mail și categoria la care participă concurentul. Aceste informații sunt necesare pentru identificarea câștigătorilor și pentru trimiterea voucherilor. Datele astfel adunate nu vor fi stocate de către Fundație.

4. Derularea concursului

4.1. Faza de pregătire:

Faza de pregătire constă din trei runde de antrenament. La aceste runde nu este necesară înregistrarea și are ca scop cunoașterea temei și învățarea prin joc.

4.2. Concursul propiu-zis:

Concursul va avea loc în data de 4-6 noiembrie 2020, întrebările vor fi generate de către sistem din întrebările celor 3 runde de antrenament.

La concurs poate să se înregistreze orice persoană prin completarea datelor cerute la pornirea quizului. Datele se referă la nume, adresă de e-mail și categoria la care participă concurentul. Aceste informații sunt necesare pentru identificarea câștigătorilor și pentru trimiterea voucherelor. Datele astfel adunate nu vor fi stocate de către Fundație.

Categorii:

  • concurent cu vârsta sub 14 ani;
  • elev de liceu (15-19 ani);
  • adult.

Vom anunța câștigătorii în data de 10 noiembrie 2020 la emisiunea în limba maghiară la Radio Timișoara, în intervalul orar 14-15. Numele câștigătorilor va fi publicat pe site-ul și pagina Facebook a Fundației. Ei vor fi anunțați și prin e-mail.

5. Premii

Vom da premii la câte 3 participanți din fiecare categorie. În cazul în care vor fi punctaje similare vom decide câștigătorii prin extragere.

Vom avea și un premiu special pentru câștigătorul care va aduna cele mai multe puncte în cel mai scurt timp.

Premiile vor consta din vouchere pentru cărți.

6. Alte contribuții

În realizarea întrebărilor au contribuit profesorii Liceului Teoretic “Bartók Béla”.

Organizator:
Fundația Integratio

Denumirea proiectului: Educație multiculturală prin metode non-formale on-line

Finanțator: Consiliul Județean Timiș

A képhez tartozó alt jellemző üres; STEMA-CJTimis-JUD_COLOR-1.jpg a fájlnév
Copyright © Integratio. All Rights Reserved