Întreţinerea şi elaborarea platformei online Temesváros

O mare problemă în existenţa minorităţilor din oraşele mari este lipsa căilor de comunicare eficiente. În acest scop, în anul 2016 am creat pagina web www.temesvaros.ro, unde se regăsesc toate evenimentele culturale, lista instituţiilor şi a ONG-urilor maghiare. Dorim ca această pagină să devină utilă şi accesibilă cât mai multor timişoreni, de aceea platforma se află în continuă dezvoltare.

În anul 2019, mai mult de 500 de materiale au fost încărcate pe platforma noastră. Am pregătit jocuri culturale, mini-interviuri cu actorii teatrului maghiar, iar totodată și revistele elevilor au avut ocazia de a se prezenta. Toate acestea au fost posibile datorită partenerilor și voluntarilor noștri.

În luna decembrie a anului 2019 am organizat pentru prima dată festivitatea Temesváros, în cadrul căreia au fost premiați autorii și intervievații celor mai citite articole. Toți cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a sărbători rezultatele obținute până acum, dar au contribuit și cu idei noi pentru viitor.

Copyright © Integratio. All Rights Reserved