A fakultatív magyar oktatásban dolgozó tanárok és diákok magyar oktatási hálózatba való integrálása – projektindító találkozó

Örömmel értesítjük kollégáinkat, hogy 2020. május 27-én A fakultatív magyar oktatásban dolgozó tanárok és diákok magyar oktatási hálózatba való integrálása című pályázat keretén belül megszervezésre került az első online-találkozó.

A résztvevők, a fakultatív magyar nyelvet oktató pedagógusok és a Bálványos Intézet, valamint az Integratio Alapítvány munkatársai az ország különböző pontjairól csatlakoztak. A tanácskozáson sor került a korábbi kutatások következtetéseinek bemutatására, rövid tapasztalatcserére, igényfelmérésre. Elhangzottak ötletek, javaslatok a készülő honlap, módszertani segédanyagok tartalmáról, melyek mind hozzájárulhatnak majd a magyar nyelv hatékonyabb fakultatív oktatásához.

Az ötletelés, a tapasztalatok megosztása egy második online találkozón folytatódik majd 2020. június 10-én, délután 17 órától. Erre az alkalomra is szeretettel várjuk az érdeklődő kollégák jelentkezését!

A program támogatója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Copyright © Integratio. All Rights Reserved