Temesváros-est

Temesváros estet szerveztünk december 18-án az Új Ezredév Reformárus Központban.

A Temesváros honlap küldetése, hogy elősegítse a térségben élő, a térség iránt érdeklődő magyar közösség tájékozódását, fejlődését, szakmai- és érdeklődési hálózatok kialakulását.

A Temesváros est alkalmat adott arra, hogy az építők, az érdeklődők és a támogatók közösen értékeljék az eddigi eredményeket, megünnepeljék a sikereket, és a továbblépési lehetőségeket feltérképezzék.

Az est első részében az Új Ezredév koncerttermében felvillantottuk az eddig bejárt utat, bemutattuk a jelent, felvázoltuk a jövőbeli terveket. Ezt követően díjaztuk a legnépszerűbb írások szereplőit: Milos Edit és Tamási Emese tanítókat, Bajkó Attila képzőművészt és Makkai Zoltán újságírót. Ahhoz, hogy a Temesváros ne csak egy honlap, hanem élő és aktív közösségi felület legyen, sok “építő” önzetlen munkájára van szükség, az ő munkájukat is megköszöntük: Bálint Zsolt, Bitoanca Diana, Borbély Zsolt Attila, Dani Bence, Erdei Ildikó, Farkas-Ráduly Melánia, Gecse-Madaras Júlia, Orosz Sándor, Sorbán Csenge, Vicze Júlia és Valdman Kinga.

Művészvendégeink, Borbély B. Emília és Molnos András Csaba színművészek, egy zenés irodalmi összeállítással tették az estet emlékezetesebbé.

A rendezvény második felében borkóstolással egybekötött beszélgetésre, ötletelésre került sor a közösségi honlap jövőjéről a Magyar Klubban.

Köszönjük az érdeklődést, a visszajelzéseket!

A rendezvény a Bethlen Gábor Alap támogatásával jött létre.

Copyright © Integratio. All Rights Reserved