Önismereti tábor Zoldon

Az évközben működő önismereti kör tetőpontja a nyári Önismereti tábor. Itt van igazán alkalmunk egymásra hangolódni, megismerni egymás lelki világát, kibeszélni mindazt, ami év közben kimondatlan marad, és átérezni azt, amit a rohanó hétköznapok miatt eltemettünk magunkban.

Nehéz évet hagytunk magunk mögött, sok volt a siker, de a kudarc is, ezért úgy gondoltuk, hogy az idei tábor főtémája az önbizalom legyen. Hogy is áll az önbizalmunk jelenleg, mi is növelte vagy mi verte le az önbizalmunkat az évek folyamán, hogy védjük meg magunkat a kritikák elől, hogy adjunk egészséges módon visszajelzést egymásnak, és hogyan kell magunknak egy egészséges tükröt állítsunk akkor, amikor fel kell mérjük a képességeinket. Ezeket a témákat boncolgattuk, elemezgettük, kérdéseket fogalmaztunk meg, majd válaszokat kerestünk ezekre. Beszélgettünk, tanultunk, rajzoltunk, nevettünk és sírtunk, táncoltunk, énekeltünk, filmet néztünk, zenét hallgattunk, csocsóztunk és maradt időnk tábortűzre is. Mindez mellett jó volt olyan emberek társaságában lenni, akik megértőek, kíváncsiak, támogatóak, nyitottak és kedvesek.

A tábori hangulatot feldobták azok a volt diákok is, akik pár éve tagjai voltak ezeknek a táboroknak, és akik ellátogattak hozzánk, és saját tapasztalataikat osztották meg egykori diáktársaiknak. Ezért megköszönjük Anka Erikának, Serb Dávidnak és Gergely Róbertnek a jelenlétet, a jó hangulatot. Köszönjük a Simonfi Tamásnak a finom tojásrántották, a bográcsost és a persze a többi finomságot, amivel várt minket minden reggel és este.

Az idei önismereti tábor a Bartók Béla Elméleti Líceum megújult Zoldi Képzési Központjában került megszervezésre június 23-a és 26-a között az Integratio Alapítvány támogatásával.

Programvezető Băruța Kriszta.

Copyright © Integratio. All Rights Reserved