A Temesváros portál működtetése és folyamatos fejlesztése

A nagyvárosi szórványközösségek egyik legnagyobb gondja a megfelelő kommunikáció hiánya. Mindezek ellensúlyozására 2016-ban létrehoztuk és folyamatosan fejlesztjük a www.temesvaros.ro honlapot, ahol minden magyar esemény, intézmény és civil szervezet megtalálható. Célunk, hogy a temesváriak számára rutinszerűvé váljon az oldal látogatása, ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük.

2019-ben mintegy 500 esemény és egyéb sajtó-anyag került feltöltésre portálunkra, kulturális kvízeket készítettünk, tavaszi miniinterjúsorozatot indítottunk a színház művészeivel és munkatársaival, valamint kibővültek a temesvári diákújságok is a médiatárunkban. Mindez nem jöhetett volna létre partnereink és önkénteseink segítsége nélkül.

Decemberben hagyományteremtő szándékkal megrendeztük az első Temesváros-estet, melynek során díjaztuk a legnépszerűbb bejegyzések alkotóit/alanyait. Az est alkalmat adott arra, hogy az építők, az érdeklődők és a támogatók közösen értékeljék az eddigi eredményeket, megünnepeljék a sikereket és a továbblépési lehetőségeket is feltérképezzék.

A honlap működését és fejlesztését a Bethlen Gábor Alap támogatja. 

Copyright © Integratio. All Rights Reserved